Over ons

Over ons

OverDunTop verzorgt elke culinaire gelegenheid op locatie. De kwaliteit van de frites en de toppingen laten je genieten van een heerlijke maaltijd óf late night snack! Geniet van de versheid en de ambachtelijke toppingen op onze frites.

Voor elke gelegenheid

We komen op jouw feestje of evenement, wat je ook viert.

Kwaliteit frites

Wij onderscheiden ons met luxe frites en heerlijke toppings.

Gastvrijheid

Wij ontzorgen jou en je gasten op je feestje of evenement, dit staat centraal!

Over-Dun-Top-Chique-frietjes-op-evenement-qg5vj4uiekxzd0pibfc4dy7qkm8zhwsorws7i9qg0w

Lieke Jennissen

Wie ben ik?

Hi, ik ben Lieke Jennissen. Tijdens mijn opleiding Ondernemerschap & Retail management ben ik deze foodtrailer gestart. Gedurende mijn onderzoek op school ben ik erachter gekomen dat veel mensen opzoek zijn naar nét iets meer dan een gewoon frietje. Daarom heb ik ervoor gekozen om er letterlijk en figuurlijk een schepje bovenop te doen! 

Met de OverDunTop foodtruck kom ik graag op jouw feestje of evenement om een unieke ervaring te bezorgen.

Spaanse Truffel Luxe frietje Over Dun Top Food truck

De basis van onze food experience zijn onze heerlijk frites. Daar bovenop zit een heerlijke topping die ik ben gaan ontwikkelen door verschillende testen uit te voeren. Friet is een product wat met veel verschillende smaken te combineren is namelijk.

Na verschillende proefavonden georganiseerd te hebben met mijn doelgroep, ben ik tot de vijf soorten gekomen die ik op dit moment op het menu heb staan. Er zitten een paar nieuwe smaken tussen, maar ook de ‘standaard’ toppingen ben ik wat gaan uitbreiden. 

Tot nu toe heb ik al op veel leuke en mooie plekken mogen staan en heb ik veel mensen mogen laten genieten van onze Chiques des Frites! 

Wil jij ook een OverDunTop frietje proberen? Neem dan gerust contact met ons op of boek online.